Nehemia Project Management levert vakmensen voor interim- en projectmanagement. Wij zoeken mensen bij actuele vacatures. Ook los van  vacatures kijken we in ons netwerk altijd naar geschikte professionals. Wij werken van binnenuit. Ervaren in de wereld van projectmanagement bij infrastructurele projecten weet Nehemia Project Management precies welke professionals bij welke projecten passen.

Binding met Zeeland
Nehemia Project Management is opgericht door Arno Tange, een geboren en getogen Zeeuw.
Nehemia heeft dan ook een sterke binding met de Zeeuwse regio.
Zeeland heeft veel te bieden. Niet alleen mooie natuur en recreatieve hotspots maar ook qua werk: mooie infrastructurele projecten waarvoor goede vakmensen nodig zijn! Overigens opereert Nehemia niet exclusief in Zeeland maar in heel de Zuidwestelijke regio van Nederland!
We zijn dan ook blij met de komst van Ed van der Heijde die per 1 februari 2020 binnen Nehemia de rol van commercieel directeur invult. Hoewel geen Zeeuw van geboorte is Ed kind aan huis in het Zeeuwse Land.

Missie
Nehemia Project Management wil een goede bijdrage leveren aan effectief en efficiënt projectmanagement door het maken van een goede match tussen vakmensen én opdrachtgevers.

Visie
Bij een succesvol project zijn de werkzaamheden en verantwoordelijkheden helder, de taken goed verdeeld en is de samenwerking geborgd. Nehemia Project Management legt de focus dan ook op verbinden en gelooft in het succes van een integrale aanpak en vergaande samenwerking.

Afspraak maken?
Spreekt deze aanpak u aan? Wilt u meer weten? Neem gerust contact op. Een gesprek is snel geregeld.

Als u ons liever persoonlijk wilt spreken kan dat ook:

Arno Tange                                             Ed van der Heijde
Algemeen directeur                               Commercieel directeur
tel.nr. 06 55 88 85 08                            tel.nr. 06 23 22 98 25
arno@n-pm.nl                                        ed@n-pm.nl