Functieprofiel
– Op basis van je brede technische kennis en uitvoeringservaring help je bij het opstellen van eisen met betrekking tot klimaatneutraliteit, energiebesparing, -opwekking en circulaire economie. Zo zorg je voor toepassing en ontwikkeling van standaarden voor duurzaam inkopen tijdens de contractvoorbereiding en realisatie van onze projecten. Je formuleert en monitort heldere contracteisen en gunningscriteria en zorgt voor toepassing en doorontwikkeling van o.a. de CO2-Prestatieladder en DuboCalc.
– Specifieke adviesproducten, maar ook generalistische inbreng bij alle infraprojecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je de verbindende factor tussen het IPM team, de regio en landelijke adviesdiensten.
– Projecten zijn: vast- en klein variabel onderhoud, grootschalige renovatie, het vervangen / moderniseren van besturingssystemen en het op afstand bedienen van kunstwerken.
– Met jouw expertise adviseer je in de verschillende projectfases en stel je specifieke (contract)specificaties op gebied van duurzaamheid op. Onder jouw regie worden duurzaamheidskaders toegepast en zie je toe op de juiste uitvoering. Risico’s en afwijkingen signaleer je op tijd en je draagt oplossingen aan. Je motiveert overige (project)medewerkers voor het aspect duurzaamheid. Jouw overtuigende communicatie komt hierbij goed van pas, je kunt jouw visie op heldere wijze verwoorden en uitdragen.

Functie-eisen
– De collega’s met wie jij gaat werken, hebben allemaal een andere achtergrond (o.a. civiel, werktuigbouwkundig, elektrotechnisch en industriële automatisering). Het maakt ons dus ook niet uit waar jij precies vandaan komt. Belangrijk is wel dat bij jou duurzaamheid hoog in het vaandel staat. En dat je goed kunt communiceren, samenwerken en schakelen. Je werkt namelijk aan meerdere projecten en vraagstukken tegelijkertijd en hebt contact met allerlei verschillende partijen, met allemaal hun eigen belangen.

Bij interesse kun je contact opnemen met Arno Tange, 06-55 88 85 08 of arno@n-pm.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw motivatie

Uw CV