Functieprofiel:
Als adviseur techniek lever je een belangrijke bijdrage aan de inrichting en het onderhoud van de infrastructuur van Nederland (zoals op het gebied van advies, installaties en bediening, elektrotechniek of bouwtechnologie). Je bent verantwoordelijk voor specifieke inhoudelijke expertise, advisering en inbreng rond ontwerp, effecten of techniek. Je zet die specifieke inhoudelijke expertise in binnen projecten en adviseert in verschillende fasen van het proces en/of project op het eigen werkpakket. Je verzamelt, analyseert en bewerkt gegevens en formuleert (functionele) specificaties. Jij zorgt ervoor dat de kaders op het gebied van ontwerp, effecten of techniek in het project worden toegepast, dat ze vertaald worden naar het project en dat projectspecificaties worden opgesteld. Ook stel je uitgangspuntennotities, systeemspecificaties en kostenramingen op. Je toetst ontwerpen op kwaliteit en maakt een gedegen evaluatie en schouwing van werkzaamheden met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek. Je toetst de werkzaamheden aan de opdracht en aan overige gemaakte afspraken. Je legt resultaten vast in rapportages en beoordeelt oplever- en afleverdossiers. Je signaleert risico’s en afwijkingen en denkt mee over passende oplossingen.
Als adviseur elektrotechniek/installatietechniek en automatisering adviseer je binnen het technisch team op het gebied van renovaties en het onderhoud van deze aspecten in het areaal. Je doet technisch uitdagend werk dat het brede vakgebied van civiele techniek bestrijkt en werkt met complexe systemen.
Je zal worden ingezet in het team Vaarwegen A van Zee & Delta. De focus binnen dit team is het voorbereiden en uitvoeren van het vast onderhoud voor het natte areaal in de regio. Dit wordt gedaan middels 2 prestatiecontracten.

Opdracht-eisen:
– Afgeronde HBO-opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring, richting elektrotechniek en/of industriële automatisering. of aantoonbare ervaring in het vakgebied
– Aantoonbare brede kennis en ervaring op het gebied van advisering (≥ 5 jaar)
– Aantoonbare ervaring met het werken op waterbouwkundige objecten (≥ 5 jaar)
– Aantoonbare kennis van beweegbare bruggen, sluizen of stuwen en Wet- en regelgeving (bijv. Machineveiligheid)
– Kennis van en ervaring op het gebied van ontwerp en onderhoud i.r.t. EI&A
– Aantoonbare brede kennis en ervaring van relevante methodieken bijvoorbeeld RAMS, System Engineering (Relatics/GRIP), FMECA, functioneel specificeren of soortgelijke methodieken en onderhoudsmethodieken
– Je bent in staat zelfstandig tot een oordeel te komen, bent innovatief en kunt goed plannen en organiseren.
– Je kunt zelfstandig werken, beschikt over overtuigingskracht en analyserend vermogen, je bent communicatief – vaardig en toont initiatief om oplossingen te bereiken
– Je bent je bewust van de (in)formele regels, verschillende posities, ontwikkelingen, gevoeligheden en krachtenvelden binnen en buiten de organisatie en handelt ernaar.
– Je herkent je in onze kernwaarden: resultaatgericht, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.
– Je bent in bezit van een VOL-VCA certificaat en GPI of bereid deze te halen

Bij interesse kun je contact opnemen met Paul van Westen, 06-50910755 of paul@n-pm.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw motivatie

Uw CV